Reviews

Reviews

Het was een super week in een fijn verblijf.
Je had gelijk m.b.t. Zondag tot zondag verblijf. De laatste ski dag is super relaxed en het is veel minder druk op de wegen. Zeker voor herhaling vatbaar.

-

Na een voorspoedige reis zijn we weer in Brixen. Wat een plaatje bij het binnenrijden .. al die sneeuw.

En daarna de verrassing in het Beerenhaus. Wat is het allemaal mooi geworden. Jullie hebben echt eer van je werk.

Wij gaan er deze week weer heerlijk van genieten.

-

Thank you for excelent apartment House have very good feeling. We all had very good sking holidays. Kids are delighted. Hope we will return here also in summer, when we will enjoy also Alpine summer scenery.

-

We zijn al weer een weekje thuis, maar we willen graag nog laten weten dat we een heerlijke skivakantie hebben gehad. Voldoende en goede sneeuw en redelijk tot goed weer.
En het appartement Moosbeer is echt super; op de begane grond en heerlijk ruim.
Last but not least: het rijden op zondag is een verademing! We hebben geen enkele file gehad!

-

Wow wat een heerlijk huis in de zomer
We hadden jullie huis geboekt om lekker te relaxen, en dat gebeurde. De vrijheid die de kinderen hadden is geweldig, fietsen naar het zwembad en naar heel veel speeltuinen, dat kan niet meer in holland en hier nog wel! heerlijk, wij hebben zo’n ontspannen vakantie gehad. Ontbijt en Bbq op het balkon. Veel gedaan wat jullie aanbevolen op de website… nee, echt een aanrader, heerlijk huis familie beker, bedankt en tot volgend jaar.

-

Zomervakantie in Das Beerenhaus, we genieten van een prachtige week. Ontbeten op de Brandtlalm, moutainbiken rond westendorf, klauteren en klimmen in st johan, vanavond eten bij Thalhof, etc, etc…. ….we hebben het vast verdiend!

-

Ski seizoen opening gevierd met drie vriendinnen, een paar dagen samen skiën en lekker onderuit in het oergezellige appartement en natuurlijk niet te vergeten onze heerlijke vaste eetadresjes!

-

Oud en nieuw wederom weer gevierd met drie families met heerlijk eten en champagne en …ik ga op reis en neem mee… gezellig met zo’n grote groep aan de houten eettafel.

-

Skiwelt is een geweldig mooi skigebied met hypermoderne liften, die je snel weer naar boven brengen voor een volgende afdaling. Het thema met de mannen “Need for Speed”. En oh ja, de apres ski in Westendorf is top.

-

We komen er al jaren, onze vaste ski stek. Zulke gezellige compleet ingerichte appartementen vind je zelden. Aan de ski piste gelegen. Kortom, we verheugen ons al weer op de volgende keer!

-